Symbol Kontakt Instagram Facebook

Vi erbjuder kurser, utbildningar och workshops fÖr din arbetsplats


Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig och ditt företag/arbetsplats/förening. Välkommen att kontakta oss här om du har några frågor, vill ha mer information, kostnadsförslag, eller vill anmäla dig till en kurs/workshop. Vi erbjuder bland annat:

 

Grön teambuilding på djupet:

Denna teambuilding är för arbetsgrupper som har ett friluftsintresse eller som är nyfikna på det och vill testa det under ordnade former. Under en dag (kl. 9-16) eller en dag med övernattning (kl.10 till 10 nästa morgon) i skogen får ni möjlighet att skala av en del av det yta vi har i vår vardag och komma närmare oss själva och varandra. Denna kurs ges vår, sommar och höst. Kan också ges på vintern för de som är vana att sova ute vid kallare väder. De fyra delarna som ingår är:

1. Mindfullness: Vi går genom vad det är och hur vi kan använda oss av det i våra egna liv men också när vi samarbetar och kommunicerar med varandra. Vi varvar teori med praktiska övningar enskilt och i grupp.

2. Compassionate kommunikation: Vi går genom var “compassion” begreppet är och hur vi kan tillämpa det för bättre kommunikation med varandra. Vi övar själva och tillsammans. Vi går också genom och övar på mötestekniker som förbättrar möten och möjliggör mer effektiva och mer trivsamma möten.

3. Skogen: Vi vistas i skogen under hela tiden. Att göra detta en längre tid hjälper oss att slappna av och har en läkande effekt. Vi sover i tält eller vår tipi. I tipin finns en eldstad som ger värme. Vi lagar vegetarisk mat ute tillsammans och vi tar promenader i skogen.

4. Vad är viktigt för mig och för oss som team?: här börjar vi med våra egna viktiga behov. Sedan diskuterar vi också vilka behov vi har som team och hur vi ska kunna jobba på ett sätt tillsammans som är kul och där vi tar vara på varandras kompetens och inspiration. Vi är kreativa här och varvar lek, mindfullnessövningar och diskussioner.

För mer information/frågor kring kursen kontakta oss här

 

Inspirationsföreläsning/workshop kring mindfulness:

Vi lär oss och får prova på vetenskapligt beprövade metoder för att öka samarbete, kreativitet och fokus på jobbet. Ca 2 timmar, eller en halvdag.

För mer information/frågor kring kursen kontakta oss här

 

Kontakta oss för mer information:
Namn

E-post

Meddelande

träd

 

 

 

 

 

äpplen